Тренинг – 24 јули, Сабота

Тренингот ќе се одржи во Градски Парк на алетската тартан патека во близина на Шаховското Поле во Градски Парк

  • деца родени 2014, 2015
  • деца родени 2011, 2012, 2013
  • деца родени 2010, 2009, 2008

Локација, видете слика на следниот линк https://goo.gl/maps/UtsMCNp39JuZVaFw6

Локација на Google, блиску до Шаховското Поле во Градски Парк
https://goo.gl/maps/BB9noX2o4qHF4hcT7