Преку атлетиката вашето дете ќе ги изрази своите природни инстинкти за трчање, скокање и фрлање, трите основни елементи важни за секој спорт.
Атлетскиот Клуб “Работнички“ од Скопје врши упис на нови членови во атлетската школа во текот на целата година.
Мала група

Возраст: од 5, 6 и 7 години
Денови за тренинг: понеделник, среда и еден ден од викенд (по договор)
Термин: понеделник и среда од 19.00 до 20.00 часот, за викенди по договор
Локација: во понеделник и среда во салата на ООУ “Коле Неделковски“ (види локација на мапа https://goo.gl/maps/knuy23vCJpdKRCo5A), за викенд во Градски Парк на тартан патеката

Средна група

Возраст од 8 до 10 години
Денови за тренинг: вторник, четврток и и еден ден од викенд (по договор)
Термин: вторник и четврток од 20.00 до 21.00 часот за викенди по договор
Локација: во вторник и четврток во салата на ООУ “Владо Тасевски“ во населба Козле (види локација на линкот https://vladotasevski.mk/contact/ ), за викенд во Градски Парк на тартан патеката

Голема група

Возраст од 11 до 13 години
Денови за тренинг: вторник, четврток и и еден ден од викенд (по договор)
Термин: вторник и четврток од 20.00 до 21.00 часот за викенди по договор
Локација: во вторник и четврток во салата на ООУ “Владо Тасевски“ во населба Козле (види локација на линкот https://vladotasevski.mk/contact/ ), за викенд во Градски Парк на тартан патеката

Група 14+

Возраст од 14 до 18 години
Денови за тренинг:  по договор
Доколку вашето дете има 14 години и повеќе и сакате да го запишете во АК Работнички пополнете го формуларот и ќе ве контактираме за термини

Уписите во атлетската школа се вршат со пополнување на пријавата