Дрита Ислами
Нов рекорд на 400 м во сала
Меморијален Крос
“Методија Веновски - Мето“
Previous
Next

Запишете го вашето дете во атлетската школа

На тренинзите користиме опрема специјално дизајнирана за деца. Вашите деца ќе уживаат во новото и забавно искуство, носејќи ја атлетиката во нивниот свет на забава. АК Работнички е дел од проектот “Детска атлетика“ на Атлетската Федерација на Македонија.

Следни тренинзи на атлетската школа

No event found!

Имате некое прашање за нас?
Слободно контактирајте не во било кое време.

Партнер организации