Календар на тренинзи и настани

Овој календар редовно се ажурира. Се препорачува пред да дојдете на тренинг да го проверите статусот на тренингот.
Кликнете на тренингот за да дознаете за која возрасна група се предвидените тренинзи.

јули 2022
No event found!

Тренирајте со нас!

Доколку имате дополнителни прашања околу тренинзите или сакате индивидуални тренинзи контактирајте не