Мироска и Зенговски на натпревар во Белград (во сала)

Денес во Белград, надвор од конкуренција на првенството на Србија во сала настапија нашите атлетичари Мартина Мироска и Бранимир Зенговски. Бранимир на 400 метри постигна резултат од 53 секунди и 35 стотинки, додека Мартина во скок во далечина прескокна 5…