АК “Работнички“ дел од проектот “Детска атлетика“

Атлетскиот Клуб “Работнички“ со уште 8 други клуба е дел од проектот на Атлетската Федерација на Македонија “Детска атлетика“. Во овој проект ќе бидат опфатени деца на возраст од 7 до 10 години во кои ќе се користат реквизити и…