Тренинг – 4 април, Недела

Тренингот се откажува за сите групи заради лоши временски услови (врнежи од дожд)

  • деца родени 2014 и 2015
  • деца родени 2011, 2012, 2о13
  • деца родени 2010, 2009, 2008