Тренинг – 17 април, Сабота

Тренингот ќе се откажува заради неповолни временски услови (врнежи од дожд)

  • деца родени 2014 и 2015
  • деца родени 2011, 2012, 2013
  • деца родени 2010, 2009, 2008