Тренинг – 27 мај, Четврток

Тренингот ќе се одржи на Националната Арена “Тоше Проески“ за следниве групи:
– деца родени 2011, 2012, 2013
– деца родени 2010, 2009, 2008

Влезот на стадионот за тренинг е помеѓу Северната и Источната трибина (од страната на Хотел Парк).
Ве молиме децата на тренинг да ги донесете пред влезот најдоцна до 16.55 часот. Влезот за родителите на стадионот нема да биде дозволен.