Тренинг – 12 август, Четврток

Тренингот ќе се одржи на Кај Школка во Градски Парк за следниве групи:

  • деца родени 2014, 2015
  • деца родени 2011, 2012, 2013
  • деца родени 2010, 2009, 2008