Тренинг – 5 јули, Вторник, 18.30-19.30 мала + голема група

Откажан заради лоши временски услови

Тренингот ќе се одржи на новата тартан патека во Градски Парк (во близина на шаховското поле во парк), од 18.30 до 19.30 часот за следниве групи:

  • деца родени 2014, 2015, 2016
  • деца родени 2011, 2012, 2013
  • деца родени 2010, 2009, 2008

Збирно место на тартан патеката можете да го видите на линкот
https://goo.gl/maps/xnH4GvJ5BDjNrKZS6