Тренинг – 30 август, Вторник, 17.00-18.00 голема група

Заради лоши временски услови (врнежи од дожд) тренингот се откажува.

Тренингот ќе се одржи на новата тартан патека во Градски Парк (во близина на шаховското поле во парк), од 17.00 до 18.00 часот за следниве групи:

  • деца родени 2010, 2009, 2008
  • деца родени 2011, 2012, 2013

Збирно место на тартан патеката можете да го видите на линкот
https://goo.gl/maps/xnH4GvJ5BDjNrKZS6