Тренинг – 23 август, Вторник, 18.30-19.30 мала група

Заради лоши временски услови (врнеѓи од дожд) тренингот се откажува.

Тренингот ќе се одржи на новата тартан патека во Градски Парк (во близина на шаховското поле во парк), од 18.30 до 19.30 часот за следниве групи:

  • деца родени 2014, 2015, 2016

Збирно место на тартан патеката можете да го видите на линкот
https://goo.gl/maps/xnH4GvJ5BDjNrKZS6