Тренинг – 4 јуни, Сабота, 10.00-11.00 мала група

Тренингот ќе се одржи на новата тартан патека во Градски Парк (во близина на шаховското поле во парк), од 10.00 до 11.00 часот за следниве групи:

  • деца родени 2014, 2015, 2016

Збирно место на тартан патеката можете да го видите на линкот
https://goo.gl/maps/xnH4GvJ5BDjNrKZS6