Тренинг – 9 септември, Сабота, 10.00-11.00

Тренингот ќе се одржи на новата тартан патека во Градски Парк (во близина на шаховското поле во парк), од 10.00 до 11.00 часот за деца од 5 до 10 години.

 

Збирно место на тартан патеката можете да го видите на линкот
https://goo.gl/maps/xnH4GvJ5BDjNrKZS6