Тренинг – 2 јуни, Четврток, 17.30-18.30 голема група

Тренингот ќе се одржи на новата тартан патека во Градски Парк (во близина на шаховското поле во парк), од 17.30 до 18.30 часот за следниве групи:

  • деца родени 2011, 2012, 2013
  • деца родени 2010, 2009, 2008

Збирно место на тартан патеката можете да го видите на линкот
https://goo.gl/maps/xnH4GvJ5BDjNrKZS6