Тренинг во Градски Парк – 5 јануари, Среда

Тренингот ќе се одржи на новата тартан патека во Градски Парк (во близина на шаховското поле во парк) за следниве групи:

  • деца родени 2014, 2015
  • деца родени 2011, 2012, 2013
  • деца родени 2010, 2009, 2008

Збирно место за тартна патеката можете да го видите на линкот
https://goo.gl/maps/xnH4GvJ5BDjNrKZS6