ОТКАЖАН – Тренинг во сала – 19 јануари, Среда – мала група

Тренингот се откажува заради не работење на салата, а причина е верскиот празник Водици.
Следниот тренинг за оваа група е на  24 јануари од 19.00 до 20.00 часот.

Тренингот ќе се одржи во салата на ООУ Коле Неделковски во Општина Центар од 19.00 до 20.00 часот, за следниве групи:

  • деца родени 2014, 2015