Новогодишна дружба на АК Работнчки – 28 декември, Вторник – за сите членови

На 28 декември (вторник) во салата на ООУ Владо Тасевски во населбата Козле, од 20.00 до 21.00 часот, ќе делиме подароци и благодарници за сите членови од клубот од сите возрасти и ќе направиме една групна фотографија.
Ве молиме бидете таму најдоцна во 20 часот и 10 минути и бидете облечени со клупската маица.

На оваа дружба се покнети сите членови на клубот од сите возрасти.