Стартуваше атлетската школа на АК Работнички

Денес во Градскиот Парк, позади Школка, под мотото “Активните деца се здрави деца“ стартуваше атлетската школа на АК Работнички, наменета за деца од 6 до 13 години. На првиот час присуствуваа повеќе од 30 деца поделени во 3 групи според…