Настап на АК Работнички на Отвореното првенство на Белград во сала

Денес на Отвореното првенство на Белград во сала настапија и нашите членови Александар Танески и Бранимир Зенговски. Александар настапи во две дисциплини, трка на 60 метри каде постигна резултат од 7.40 секунди и во скок во далечина каде прерипа 6…