Почетна

Програма

Пријава

Награди


Пријавувањето за 18-от Меморијален крос ќе се врши преку SmartRace.Club

Кликнете тука за да отидете на страната за пријавување

 

Листа на пријавени учесници

 

 

 

 


 

Контакт: АК Работнички - Скопје, Сала на КК Работнички, Градски Парк
 тел/факс: 3228712, 070 246935 | Емаил: info@akrabotnicki.com