Почетна

Програма

Пријава

Награди


НАГРАДИ:

Награди ќе се доделуваат во машка и женска конкуренција во сите трки.
Во сите трки првите 3 места ќе бидат наградени со медала и диплома.
Во рекреативната трка дипломи ќе добијат и првите тројца во следниве старосни категории:
- од 36 до 45,
- од 46 до 55
- 55+

Во меморијалната трка кај мажите победникот ќе го добие и преодниот пехар “Методи Веновски - Мето“.
Во меморијалните трки ќе бидат доделени и парични награди.
Парични награди за машка и женска меморијална трка:
1 место - 2.000 ден.
2 место - 1.500 ден.
3 место - 1.000 ден.

Во меморијалната трка пригодни награди ќе подели и фамилијата на Методи Веновски - Мето.
 

Контакт: АК Работнички - Скопје, Сала на КК Работнички, Градски Парк
 тел/факс: 3228712, 070 246935 | Емаил: info@akrabotnicki.com